Tokio Hotel Vietnam

Tokio Hotel Việt Nam
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Hiện nay forum của chúng ta sẽ chính thức chuyển về http://www.tokiohotelvn.com/index.php Chúng tôi - đội ngũ staff đang cố gắng hết sức để hòan thiện nốt skin cho forum mới và chuyển dữ liệu. Rất mong các bạn tiếp tục ủng hộ. Và vì có sự khác biệt giữa hai forum (free) cũ và mới nên các bạn phải đăng kí lại nick. Rất mong các bạn thông cảm.Share | 
 

 [News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Trummeo Schrei Kaulitz
Moderators
avatar

Tổng số bài gửi : 230
Points : 407
Join date : 2010-07-16
Age : 27
Đến từ : HCMC

PostSubject: [News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo   Wed Sep 29, 2010 10:07 pm

buzzworthy.mtv.comBill And Tom Kaulitz HAWTEN Up The Cover Of L'Uomo Vogue!

KUDOS to you, good people on the masthead of L'Uomo Vogue (Italy's Men's Vogue). You saw the Vogue potential in Tokio Hotel's Bill and Tom Kaulitz, and you made that cover happen. This, in the form of the twins Kaulitz on L'Uomo Vogue's music issue.

Bill looks slightly fin de siècle, slightly Panic At The Disco circa "I Write Sins Not Tragedies" era with impeccable, slicked-back hair, a Lanvin suit and Rick Owens boots (ahem, Lenny Kravitz!). And Tom's cleaned up nicely in Lanvin and DSquared2 -- a favorite of the boys.

Check out video footage of Bill and Tom's very high-fashion L'Uomo Vogue shoot (I tried on a jacket JUST like that blush jacket Bill has on when I went to a Halston sample sale, and OF COURSE it looks 1,000 percent better on Bill. Figures. Sigh.) And of course, I wanna hear what you think about Bill and Tom's excellent Vogue cover!

See the post here: http://buzzworthy.mtv.com/2010/09/29/bill-and-tom-kaulitz-cover-luomo-vogue/
~~~~~~~

Danh tiếng cho bạn, những người tốt trên trang bìa của L'Uomo Vogue (Vogue dành cho nam tại Ý). Bạn đã thấy tiềm năng của Vogue ở Bill và Tom Kaulitz của Tokio Hotel, và bạn đã giúp họ xuất hiện trên trang bìa ấy. Đây, là sự xuất hiện của Kaulitz twins ở tạp chí âm nhạc L'Uomo Vogue.
Bill trong có vẻ hơi cổ điển, hơi như Panic! At The Disco từ "I Write Sins Not Tragedies"* kết hợp một cách hoàn hảo với nhau, mái tóc được chải gọn hoàn hảo, trang phục của Lanvin và boots của Rick Owens (hay, Lenny Kravitz!). Và Tom độc đáo trong Lanvin và DSquared2 - sự yêu thích của các chàng trai.

Hãy xem đoạn video buổi chụp hình đậm tính thời trang của Bill và Tom tại L'Uomo Vogue (Tôi đã thử chiếc áo khoác Y CHANG như chiếc màu hường của Bill khi tôi dự một buổi bán hàng mẫu của Halston, và ĐƯƠNG NHIÊN nó (cái áo) trong 1000% đẹp hơn khi Bill mặc. Nhận ra. Thở dài.) Và tất nhiên, Tôi muốn nghe cảm nhận của các bạn về Bill và Tom tuyệt vời trên bìa của Vogue.


* [Một nhóm nhạc với music video của họ - ND]

-------------------------------------------------------

justjared.buzznet.comTokio Hotel Covers Vogue L'Uomo October 2010

Twin brothers Bill and Tom Kaulitz of the band Tokio Hotel grace the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo.

The 21-year-old superstars are moving from Germany to Los Angeles to be closer to their manager and producer David Jost, so that they can write songs more efficiently, according to a German magazine.

Below is a backstage video of the photo shoot, which took place at the Palazzo Biscuri, a splendid 18th Century palazzo in Sicily, Italy.


Read more: http://justjared.buzznet.com/2010/09/29/tokio-hotel-covers-vogue-luomo-october-2010/#ixzz10uxc9DOw

~~~~~~~

Anh em sinh đôi Bill và Tom Kaulitz của nhóm nhạc Tokio Hotel tao nhã trên bìa của tạo chí Vogue L’Uomo số Tháng Mười. Các ngôi sao 21 tuổi này đang chuyển từ Đức sang LA để gần hơn với quản lí và nhà sản xuất David Jost, để họ có thể viết các bài hát một cách hiệu quả hơn, theo một tạp chí Đức.

Bên dưới là video hậu trường buổi chụp hình tại Palazzo Biscuri, một lâu đài lộng lẫy thế kỉ 18 ở Sicily, Italy.More HQ pics + Gif here

Source: http://www.reseth.gportal.hu/
Trans and Re-up by Trummeo@tokiohotelvn.com


-------------------------------------------------------


neonlimelight.com


Tokio Hotel’s Bill Kaulitz And Tom Kaulitz Show Their Dueling Twin Style On Italian Vogue Cover

German rock band Tokio Hotel‘s identical Kaulitz twins may look alike, but there’s nothing identical about this style.

Bill Kaulitz and Tom Kaulitz show their dueling style while both remain infinity fierce on the cover of the music issue of Italian Vogue.

Tom shows off his casual street-chic fashions in a Lanvin tuxedo jacket with DSquared2 jeans. Bill is a glam god and he works it out in a Lanvin suit and Rick Owens boots.

Tom wears his hair in his now signature cornrows, while Bill rocks his black locks slicked back.

See their other looks in their photo spread in a behind the scenes video set to Tokio Hotel’s song, “Scream,” below:

~~~~~~~

Cặp sinh đôi của ban nhạc rock Đức Tokio Hotel có thể nhìn như hai giọt nước, nhưng không có gì giống nhau về phong cách này.

Bill Kaulitz và Tom Kaulitz tranh nhau thể hiện phong cách của họ trong khi cả hai chàng trai vẫn còn trong cuộc đối đầu vô tận trên bìa tạp chí âm nhạc Vogue của Ý.

Tom khoe kiểu thời trang đường phố thường ngày của Cậu trong một chiếc áo tuxedo với quần Jean của DSquared2. Bill lại cực quyến rũ trong trang phục của Lanvin và Boots của Rick Owens.

Tom với mái tóc cornrows, trong khi Bill lại rock với mái tóc đen tuyền của cậu được chải bóng mượt về sau.

Hãy xem những hình tượng khác của họ trong các tấm hình trong video hậu trường với bài hát "Scream" của Tokio Hotel là nhạc nền: [cái này thì Humanoid nhá ]Source: neonlimelight + http://www.reseth.gportal.hu/
Trans and Re-up by Trummeo@tokiohotelvn.com

---------------
~ when I lose myself I think of you ~


Last edited by Trummeo Schrei Kaulitz on Wed Sep 29, 2010 10:35 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
http://profile.to/trummeo/
AlienPrimadonna
Moderators
avatar

Tổng số bài gửi : 273
Points : 424
Join date : 2010-07-19
Age : 26
Đến từ : Space

PostSubject: Re: [News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo   Thu Sep 30, 2010 4:12 pm

Update:

When it comes to presenting themselves on the red carpet, Bill and Tom Kaulitz (21), the twins of the successful band Tokio Hotel (of “Durch den Monsun” fame), could not be more different. And even during photo shoots for major magazines, the parts are cleary divided between the boys.
So, that’s what each of them does the best for their cover-shooting of the October issue of L’Uomo Vogue, the Italian version of “Vogue” for men.

ONE THE PERFECT POSER, THE OTHER A FASHION-SOURPUSS

Like a high-fashion model, Bill Kaulitz leans – extremely elegant in a suit, white shirt with bow tie and snakeskin boots with wedge heel – at a gilded table, resting one arm, the other balanced lasciviously on his hip. The make-up is dark-painted eyes, so dark and extravagant just as we know him. His look: glamorous.
Twin Tom took his job as the model significantly looser. He ignores hip model poses, and instead stands legs apart and relaxed in the picture.

Even for “Vogue”, which is well known for expensive fashion shoots, he does not surrender his cool baggy-style, wearing baggy jeans and holey thick white sneakers. His look: ephasising casual and extremely cool.

Which twin do you like on the “L’Uomo Vogue” better? Vote!

Dịch:

Khi nói đến việc trình diễn trên thảm đỏ, Bill và Tom Kaulitz (21), cặp sinh đôi của ban nhạc thành công Tokio Hotel (từ sự nổi tiếng "Durch den Monsun") không thể nào khác biệt hơn được nữa. Và thậm chí trong những buổi chụp ảnh cho các tạp chí lớn, các vai khác nhau được phân ra rất rõ ràng giữa hai chàng trai.

Đó, là những gì mỗi người trong số họ làm tốt nhất cho buổi chụp ảnh bìa của tạp L'Uomo Vogue số tháng Mười, bản Vogue dành cho nam giới của Ý.

MỘT NGƯỜI LÀ TAY TẠO DÁNG HOÀN HẢO, NGƯỜI KIA LÀ KẺ TRỊNH TRỌNG TRONG THỜI TRANG

Như một người mẫu của dòng thời trang cao cấp, Bill Kaulitz nghiêng người - vô cùng tao nhã trong bộ vest, áo sơ mi trắng với nơ, bốt da rắn đế hơi cao - tại một chiếc bàn mạ vàng, một tay nghỉ, tay kia cân bằng khiêu gợi trên hông anh ấy. Cách trang điểm là mắt kẻ đậm, rất đậm đến mức ngông cuồng, như chúng ta vẫn biết anh ấy. Vẻ đẹp của anh ấy: rất quyến rũ.

Anh trai sinh đôi Tom nhận việc làm người mẫu của mình thoải mái hơn đáng kể. Anh lờ đi những kiểu tạo hình trên hông của người mẫu, và thay vào đó đứng dạng hai chân rất thoải mái trong ảnh.

Thậm chí cho "Vogue", loại tạp chí nổi tiếng với những bộ ảnh thời trang đắt tiền, anh ấy không hề bỏ phong cách áo quần thùng thình của mình, mặc một chiếc quần jeans rộng và đi giày thể thao trắng có nhiều lỗ. Vẻ đẹp của anh ấy: nhấn mạnh sự đời thường và vô cùng ngầu.

Bạn thích anh em sinh đôi nào hơn trên "L'Uomo Vogue"? Hãy bình chọn!

Source (and link to vote): Bild.de
English Trans: http://tokiohotel-australia.com
Viet Trans & reup: AlienPrimadonna@tokiohotelvn.com

---------------


Live like a [i]musical.[/i]
Back to top Go down
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=108389362530493&amp
AlienPrimadonna
Moderators
avatar

Tổng số bài gửi : 273
Points : 424
Join date : 2010-07-19
Age : 26
Đến từ : Space

PostSubject: Re: [News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo   Sat Oct 02, 2010 10:26 am

Update:TOKIO HOTEL TWINS IN L'UOMO VOGUE: "WE ARE NOT LIKE THE GALLAGHER BROTHERS"

Bill and Tom Kaulitz are on the cover of the October Issue of L'Uomo Vogue, modelling for an evocative photoshoot set in Palazzo Biscari, in Catania.

Do you remember twins Bill and Tom visiting Catania the past July? They had been in Sicily for the first time, as guests for TRL On The Road, to present the upcoming DVD live "Humanoid City Live", shot in Milan.
Hundreds of fans waited for their arrival in front of the stage in viale Africa, under the burning sun and with a sultry weather that made breathing impossible.
The next morning the two brothers left at an early hour to reach the town centre of the Sicilian capital, where cameras, artificial lights and ventilators were waiting for them for a photoshoot set in one of the most beautiful palaces in Italy.

Gold & Flashes

An opulent baroque complex that dates back to the 18th century, rich of stuccoes and frescoes, with scenographic staircases and huge mirrors, in full Rococò style. Here are posing Bill - with his slicked hair and a dandy-retro outfit with his own personal touches - and Tom in his baggy clothes.
Between a wipe of powder and a eyeshadow touch-up, the twins pose side by side. While Bill looks like he wants to tear up the camera lense with his hot glares, Tom lazily bends into fakely casual poses. The contrast between those two is striking, both in attitude and in looks. At the first glace, it's almost impossible to believe they're twins - leather, chainmail, snakeskin boots and smokey eyes on the one hand, XL chequered shirt, cornrows and sneakers on the other. But if you look closely enough, you recognise the same eyes and the same facial features.
"We never leave each other's side", says Bill. "It happened only once at school when the teacher put us in two different classes. That was the worst experience of my life. There is a really strong connection between us, but we also happen to have big fights". Tom adds: "No, we are not like the Gallagher brothers. We never reach such levels. We have very different and well-defined personalities, even when it comes to looks. But together we are the two sides of the same strong coin".

They have a career ten years long, they are only 21 and their great passion is able to sweep and carry away thousands of fans all over world. Bill and Tom made a life-changing decision when they were really young and they've been helped by the right dose of luck and - obviously - by their band mates Georg and Gustav. With them thay share dreams since a very young age.
However, it was the two Kaulitz - with their eccentricity, peculiarity, charm, the living oxymoron they represent - who became true icons and muses for several photographers and designers as well.

Source: www.gingergeneration.it
Eng Trans: Seipht@reseTH.gportal.hu


---------------


Live like a [i]musical.[/i]
Back to top Go down
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=108389362530493&amp
Sponsored content
PostSubject: Re: [News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo   

Back to top Go down
 

[News] [29/9/2010] Twins on the cover of the October 2010 issue of Vogue L’Uomo

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Vietnam :: ~ H U M A N O I D :: News-