Tokio Hotel Vietnam

Tokio Hotel Việt Nam
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Hiện nay forum của chúng ta sẽ chính thức chuyển về http://www.tokiohotelvn.com/index.php Chúng tôi - đội ngũ staff đang cố gắng hết sức để hòan thiện nốt skin cho forum mới và chuyển dữ liệu. Rất mong các bạn tiếp tục ủng hộ. Và vì có sự khác biệt giữa hai forum (free) cũ và mới nên các bạn phải đăng kí lại nick. Rất mong các bạn thông cảm.Share | 
 

 [Other] [18.09.10] German music make the choice on the international

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimlinh_kaulitz
Admin
avatar

Status : I'm not afraid to take a stand
Tổng số bài gửi : 197
Points : 318
Join date : 2010-07-18
Age : 27
Đến từ : THVN

PostSubject: [Other] [18.09.10] German music make the choice on the international   Sat Sep 18, 2010 9:41 am

Albums like "Humanoid City Live" enjoy great success abroad and at home.

According to a report this week in inFranken.de , the German music business is creating a trend of people buying music over German international acts like Lady Gaga. This is just one of the trends occurring in German music that could affect German musicians as members of Tokio Hotel or Rammstein, who enjoy international success and also the homegrown
This year marks the first time that German musical artists than in sales to international sales accounts of German artists of the 55% market share in Germany, according to President of Universal Music Entertainment GmbH for Germany, Austria and Switzerland.

German artists like Tokio Hotel have become more popular.

A call for greater protection of illegal downloads of German artists like Tokio Hotel, Ich + Ich and Unheilig have become more popular. The three best selling artists this year in Germany were artists: Unheilig, Peter Maffay and Lena. Then there are artists like Lady Gaga . In comparison, in 2000 the percentage of sales of German artists was below 40%. In the era of globalization, that figure is likely to increase as international acts such as Rammstein and Tokio Hotel to appear on the international market in games like Rock Band 3 , then keep on winning awards or enjoy a proliferation of their music to an audience more international through sites like YouTube.

Illegal discharges harm the German music market.

However, in general the market has weakened in part by illegal downloading. According to the report, there is a clear relationship between the piracy of music and music sales. Since 2000, music sales have declined 40%, causing a loss of jobs and fiscal charges. Professional music industry are calling for anti-piracy laws in the music industry that involves the same weight as the film industry.

German quality musicians on the rise.

On the positive side, the recovery of the popularity of German music is attributed to social change. There is an emotional attachment to the German language, which Tokio Hotel has been a part of national and international level that has not been seen before as well as a bumper crop of German artists.


Info here


Những Album như "Humanoid City Live" đạt thành công lớn cả trong nước và quốc tế

Theo một báo cáo trong tuần của inFranken.de, nền công nghiệp âm nhạc của Đức đang hình thành xu hướng chuộng các nghệ sĩ nước ngoài như Lady Gaga. Đây chỉ là một trong số những xu hướng diễn ra tại Đức có thể gây ảnh hưởng tới các chính các nghệ sĩ trong nước, chẳng hạn như ban nhạc Tokio Hotel hay Rammstein, những nghệ sĩ thành công không chỉ ở quốc tế mà còn cả trong nước nhà.

Theo chủ tịch tập đoàn giải trí và âm nhạc Universal GmbH chi nhánh Đức, Áo và Thuỵ Sĩ, năm nay đánh dấu lần đầu tiên nghệ sĩ trong nước chiếm thị phần hơn tại Đức so với các nghệ sĩ quốc tế, tới 55%.

Các nghệ sĩ Đức như Tokio Hotel càng ngày càng được ưa chuộng.

Lời kêu gọi chống tải nhạc bất hợp pháp của các nghệ sĩ Đức như Tokio Hotel, Ich + Ich và Unheilig càng ngày càng có tiếng vang hơn. Ba nghệ sĩ có doanh số bán chạy nhất nước Đức năm vừa qua là Unheilig, Peter Maffay và Lena. Xếp ngay sau đó là các nghệ sĩ như Lady Gaga. So với năm 2000, thị phần của các nghệ sĩ người Đức chỉ chiếm dưới 40%. Trong kỉ nguyên toàn cầu hoá này, con số trên có chiều hướng tăng lên, khi những nghệ sĩ tầm cỡ quốc tế như Rammstein hay Tokio Hotel xuất hiện trong cả thị trường trò chơi toàn cầu như Rock Band 3, và sau đó tiếp tục rinh về các giải thưởng hay đưa âm nhạc của mình càng ngày càng nổi tiếng thế giới hơn thông qua các website như YouTube.

Mua bán bất hợp pháp làm tổn hại đến thị trường âm nhạc Đức

Tuy nhiên, thị trường nói chung vẫn bị ảnh hưởng một phần do tải nhạc bất hợp pháp. Theo bản báo cáo, vi phạm bản quyền âm nhạc có ảnh hưởng trực tiếp tới doanh thu âm nhạc. Tính từ năm 2000, doanh thu đã giảm 40%, dẫn tới rất nhiều tổn thất cho ngành công nghiệp âm nhạc: mất việc làm, thiệt hại tài chính… Ngành công nghiệp âm nhạc chuyên nghiệp đang kêu gọi luật pháp chống vi phạm bản quyền trong ngành này cũng phải được chú trọng ngang tầm với công nghiệp điện ảnh.

Chất lượng các nghệ sĩ Đức ngày càng tăng

Xét về mặt khách quan, sự hồi phục vị trí của các nghệ sĩ Đức là do biến đổi xã hội. Một phần cũng là nhờ vào sự ưu ái đối với tiếng Đức trước nay chưa từng có, đã được ban nhạc Tokio Hotel nâng lên tầm cỡ cả quốc gia lẫn quốc tế, cũng như những thành công rực rỡ của các nghệ sĩ Đức nói chung.

Viet Trans by Beautifulsoullth89@tokiohotelvn.com

---------------This is the way you left me I'm not pretending.
No hope, no love, no glory No Happy Ending.
Back to top Go down
 

[Other] [18.09.10] German music make the choice on the international

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Vietnam :: ~ H U M A N O I D :: News-