Tokio Hotel Vietnam

Tokio Hotel Việt Nam
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Hiện nay forum của chúng ta sẽ chính thức chuyển về http://www.tokiohotelvn.com/index.php Chúng tôi - đội ngũ staff đang cố gắng hết sức để hòan thiện nốt skin cho forum mới và chuyển dữ liệu. Rất mong các bạn tiếp tục ủng hộ. Và vì có sự khác biệt giữa hai forum (free) cũ và mới nên các bạn phải đăng kí lại nick. Rất mong các bạn thông cảm.Share | 
 

 [News] [17.09.10] Tokio Hotel will play at the Movistar Arena de Chile

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimlinh_kaulitz
Admin
avatar

Status : I'm not afraid to take a stand
Tổng số bài gửi : 197
Points : 318
Join date : 2010-07-18
Age : 27
Đến từ : THVN

PostSubject: [News] [17.09.10] Tokio Hotel will play at the Movistar Arena de Chile   Sat Sep 18, 2010 9:38 am


First time in Chile. Tokio Hotel will play at the MOVISTAR ARENA AND RATES WILL BE BETWEEN $130mil and $15mil

On Wednesday it closed on agreement to fix the place where he will perform for the first time the successful German boy band, which has enkindled the thousands of local fans. (TERRA.cl)

SANTIAGO, July 15 .- A real bomb in the audience promises to be the youth national soil arrival of Tokio Hotel, one of the great phenomena of popularity recently. The band will perform at Santiago on 28 November, as part of their world tour. What remained was to determine where. Finally, we defined that will perform at the Movistar Arena, confirmed to the Director of Terra IconGroup producer, Aldo Robledo.

"We have confirmed the Movistar Arena, we confirm two hours ago," he said, adding the great response the public has had national arrival of the band. Especially in social networks, where Tokio Hotel fan moves like a fish in water: "In Facebook there are more than 12 000 children who signed up to go. There are about 50 Facebook groups dedicated to the band in Chile, in fact it is the country that has all over the world. We are very happy that people are very turned on with the event. "

As for tickets, details that prices "are going to walk around the VIP $ 130 thousand and $ 15 000 the platform, which would be cheaper." Rule out a discount with conditions for the buyer: "I do not think there's a discount, because for that you must be a customer of the telephone and you stick a scarf that you take out the half body. So we prefer to approach the issue in the ticketera and the public. If we have good prices, good entertainment and good production, people are going to be happy. "

It is not yet determined a release date for entries, but will be announced within the next few days.

Finally, the executive announced that the concert of the band led by Bill Kaulitz will have "a campaign that has not been seen. We come with something new and powerful ", which preferred to leave the mystery.

Info: terra.cl

Lần đầu tiên tại Chile, Tokio HOtel sẽ biểu diễn tại Movistar Arena và doanh thu (?) sẽ từ khoảng 130 triệu đến 150 triệu.

Vào hôm thứ Tư mọi chuyện đã được sắp xếp xong, sẽ có chỗ cho ban nhạc thành công của Đức biểu diễn, một điều khiến hàng nghìn fans trong nước sôi sục.

Santiago, 15/07 - Một quả bom thật sự cho khán đài hứa hẹn sẽ là sự có mặt của Tokio Hotel, một trong những hiện tượng của sự nổi tiếng gần đây. Ban nhạc sẽ biểu diễn tại Santiago vào 28/11, một phần trong chuyến lưu diễn của họ. Chỉ còn phần địa điểm là chưa được quyết định. Cuối cùng, chúng tôi quyết định là họ sẽ biểu diễn ở Movistar Arena, được xác nhận bởi giám đốc của hãng sản xuất Terra IconGroup, Aldo Robledo.

"Chúng tôi đã xác nhận về Movistar Arena vào 2 tiếng trước", ông nói, thêm vào bằng phản ứng tuyệt vời của dân chúng trước sự có mặt của ban nhạc. Nhất là trên các mạng xã hội, fan của TH đang chuyển động như cá trong nước:"Trên Facebook đã có hơn 12000 người đăng ký đi. Có khoảng 50 nhóm Facebook dành cho TH ở Chile. Chúng tôi rất vui vì mọi người khá phấn khích cho sự kiện này."

Về giá vé, chi tiết cho biết vé sẽ "dao động từ 130 nghìn cho VIP và 15 000 cho chỗ đứng bình thường, nơi sẽ rẻ hơn." Về giảm giá và điều kiện cho khách hàng:"Tôi không nghĩ sẽ có giảm giá gì đâu, (phần còn lại chẳng hiểu anh ấy định nói gì? - ND). Nếu chúng tôi có giá vé tốt, giải trí tốt và nhà sản xuất tốt thì mọi người sẽ đều vui vẻ cả."

Ngày vé phát hành chưa được quyết định, nhưng sẽ được thông báo trong vài hôm tới.

Cuối cùng, người điều hành thông báo buổi biểu diễn của ban nhạc được dẫn đầu bởi Bill Kaulitz sẽ có "một chiến dịch chưa từng thấy bao giờ. Chúng tôi đến với một cái gì đó mới và mạnh mẽ", một thứ mà nên được để dành làm một điều bí ẩn.

Dịch: AlienPrimadonna@tokiohotelvn.com

---------------This is the way you left me I'm not pretending.
No hope, no love, no glory No Happy Ending.
Back to top Go down
 

[News] [17.09.10] Tokio Hotel will play at the Movistar Arena de Chile

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Vietnam :: ~ H U M A N O I D :: News-