Tokio Hotel Vietnam

Tokio Hotel Việt Nam
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Hiện nay forum của chúng ta sẽ chính thức chuyển về http://www.tokiohotelvn.com/index.php Chúng tôi - đội ngũ staff đang cố gắng hết sức để hòan thiện nốt skin cho forum mới và chuyển dữ liệu. Rất mong các bạn tiếp tục ủng hộ. Và vì có sự khác biệt giữa hai forum (free) cũ và mới nên các bạn phải đăng kí lại nick. Rất mong các bạn thông cảm.Share | 
 

 [News] [16.9.2010] The German band Tokio Hotel negotiates a show for the end of November

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
khemkhem
Translator
avatar

Tổng số bài gửi : 73
Points : 165
Join date : 2010-07-24
Age : 24
Đến từ : Where the rain won't hurt..

PostSubject: [News] [16.9.2010] The German band Tokio Hotel negotiates a show for the end of November   Fri Sep 17, 2010 11:24 am


Scan by TokioHotelPeru

By César Salazar

Reliable sources informed Correo that the last concert awaiting confirmation for 2010 will be from German band Tokio Hotel, which would alternate with the American group Smashing Pumpkins next November 25 for the Lima Hot Festival in the San Marcos stadium.

The truth is that Automatic interpreters are also negotiating a show in our capital as part of his South American tour Humanoid City. In the last few days they've fixed a date in Chile for November 28 and soon will do the same in Argentina.

It was learned that the concert of Tokio Hotel always offers a repertory of the best songs from their four albums and an unforgettable show with fireworks, giant screens and extravagant costumes typical.

Recently the office of the band in the German city of Seevetal suffered a burglary where they took various valuable items. The manager was the one in charge of confirming that the band had been burglarized while away from home.

***

Vietnamese Translation:


Một nguồn đáng tin cậy cho biết buổi concert cuối cùng trong năm 2010 đã được xác nhận có sự tham gia của ban nhạc Đức Tokio Hotel, trình diễn cùng ban nhạc Mỹ Smashing Pumpkins vào ngày 25 tháng 11 ở lễ hội âm nhạc Hot Lima tại sân vận động San Marcos.

Sự thật là ban nhạc trình diễn Automatic này cũng đang dự kiến biểu diễn tại thủ đô (tức Santiago, Chilê-ND) như một phần của tour diễn Nam Mỹ Humanoid City. Cách đây vài ngày ban nhạc đã sắp xếp ngày diễn vào 28 tháng 11 và sẽ làm tương tự với Argentina.

Ta đã biết rằng những buổi hòa nhạc của Tokio Hotel luôn bao gồm những bài hát hay nhất từ 4 album của họ và một màn trình diễn không thể quên với lửa, các màn hình khổng lồ và những bộ trang phục “ngông cuồng” đặc trưng.

Mới đây, văn phòng đại diện của ban nhạc ở Seevetal, Đức cho biết ban nhạc bị lấy trộm một số đồ dung có giá trị. Người quản lí của ban nhạc chịu trách nhiệm xác nhận thông tin ban nhạc đã bị trôm khi không có ở nhà.

English translation by VEE @ THChicago
Vietnamese translation by Khem Khem @ TH Vietnam


Last edited by AlienPrimadonna on Sat Sep 18, 2010 12:02 am; edited 3 times in total (Reason for editing : Edit pic, English translation)
Back to top Go down
 

[News] [16.9.2010] The German band Tokio Hotel negotiates a show for the end of November

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Vietnam :: ~ H U M A N O I D :: News-