Tokio Hotel Vietnam

Tokio Hotel Việt Nam
 
HomePortalFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Hiện nay forum của chúng ta sẽ chính thức chuyển về http://www.tokiohotelvn.com/index.php Chúng tôi - đội ngũ staff đang cố gắng hết sức để hòan thiện nốt skin cho forum mới và chuyển dữ liệu. Rất mong các bạn tiếp tục ủng hộ. Và vì có sự khác biệt giữa hai forum (free) cũ và mới nên các bạn phải đăng kí lại nick. Rất mong các bạn thông cảm.Share | 
 

 [Ad] [10.08.2010] Tom Kaulitz of Tokio Hotel is modeling for Reebok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kylakaulitz
Moderators
avatar

Status : Sitting in an empty room, trying to forget the past
Tổng số bài gửi : 89
Points : 158
Join date : 2010-07-16
Age : 34
Đến từ : Zimmer 483

PostSubject: [Ad] [10.08.2010] Tom Kaulitz of Tokio Hotel is modeling for Reebok   Tue Aug 10, 2010 2:10 am


Look at how he flies

Bill Kaulitz là chàng Kaulitz hiện lên trong tâm trí chúng ta đầu tiên khi nói đến thời trang của nhóm Tokio Hotel. (Bạn có thấy quần da buộc dây hiệu Dsquared2 của anh ấy không?!). Nhưng anh ấy không phải là chàng Kaulitz duy nhất yêu thích thời trang- người anh sinh đôi Tom Kaulitz cũng đã có được một công việc về thời trang. Hãng Reebok đã ký hợp đồng với tay guitar/người sưu tập giày sneaker 20 tuổi làm người mẫu như một phần của chiến dịch quảng cáo (dành cho những ai đăng nhập vào trang Reebok.com ở Đức, Áo và Thụy Sỹ, họ có thể tham gia cuộc thi để cùng đi chung với Tom trong tour biểu diễn). Trong một vài phỏng vấn về nỗ lưc mới của mình, Tom đã đề cập đến sự ám ảnh điên cuồng về những đôi giày sneaker: “ Ở nhà tôi đã tạo một căn phòng bé thành một phòng chứa đồ nhỏ.” Anh ấy cũng nói rằng anh ấy có thêm 10 đôi giày mới mỗi tuần. Như thế là 520 đôi mỗi năm. Tưởng tượng được không? Chúng ta chỉ mơ được sỡ hữu từng ấy giày.

Bạn có thích cách Tom đá chân không? Có thể anh ấy đã có được nhiều lời khuyên về biểu diễn từ người em sinh đôi Bill Kaulitz, đã trình diễn thời trang cho hãng Dsquared2?


Flying highLet us see you jump, jump

English :
Bill Kaulitz is usually the first Kaulitz that comes to mind when we think Tokio Hotel fashion. (Did you see his leather lace-up Dsquared2 pants?!) But he's not the only Kaulitz who loves fashionable things — his twin brother Tom Kaulitz scored a modeling gig! Reebok signed the 20-year-old Tokio Hotel guitarist/sneakerhead to model shoes for the company as part of a promotion (for people who log on to Reebok.com in Germany, Austria, and Switzerland, they can enter to win a contest to join Tom on tour). In several interviews about his new endeavor, Tom mentioned how insane his obsession has become. "At home, I created a little room like a little storage room," he said of his sneakers. He also said that he gets 10 new pairs a week. That's 520 sneakers a year. Can you imagine?! We only dream of owning that many shoes.
+ Do you like the way Tom shows off his kicks? Think he took any modeling pointers from his twin brother Bill, who modeled for Dsquared2? Tell us in the comments!

Source : http://style.mtv.com/2010/08/09/tokio-hotel-tom-kaulitz-reebok/
Translated : luv_billkaulitz@THVN

---------------


to me you'll be forever sacred...
Back to top Go down
AlienPrimadonna
Moderators
avatar

Tổng số bài gửi : 273
Points : 424
Join date : 2010-07-19
Age : 26
Đến từ : Space

PostSubject: Re: [Ad] [10.08.2010] Tom Kaulitz of Tokio Hotel is modeling for Reebok   Fri Oct 01, 2010 5:39 pm

Updated by ivynguyenkaulitz@tokiohotelvn.com:Two fans sent a mail to VIVA asking about the dates for Reebook Tour in November also about what VIVA said long ago that they will announce the dates next 10th October. VIVA Team answer them saying that there isn't any upcoming date for Tokio Hotel concerts in Europe. They can't confirm that they will be announced 10th October.
Español
Dos fans enviaron un mail a VIVA preguntando sobre las fechas del tour con Reebook en noviembre y también sobre lo que dijo VIVA que lo anunciarían el 10 de octubre. El equipo de VIVA ha dicho que no hay ninguna fecha de concierto de Tokio Hotel en Europa por el momento. Tampoco pueden confirmar que lo anunciarán el 10 de octubre.

Source: TH in Europe Blogspot

---------------


Live like a [i]musical.[/i]
Back to top Go down
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=108389362530493&amp
 

[Ad] [10.08.2010] Tom Kaulitz of Tokio Hotel is modeling for Reebok

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Vietnam :: ~ H U M A N O I D :: News-